Word donateur

WORD DONATEUR
Een kind persoonlijk ondersteunen, maandelijks investeren in de toekomst van de kinderen, jaar na jaar vooruitgang boeken en een kind zien groeien. Daarmee is Jales het meest succesvol. Voor u: intensief, persoonlijk en effectief helpen.

Met uw maandelijkse steun helpt u met als belangrijkste doel: zorgen dat de kinderen naar school kunnen gaan en een opleiding krijgen.

U bepaalt uw bijdrage
Hoe hoog uw maandelijkse bijdrage is bepaalt u zelf. Voor circa 25 euro per maand kan een kind naar school. Natuurlijk mag u meer of minder steunen. Het bedrag komt ten goede aan de kinderen. Het geld kan dus gebruikt worden voor schoolgeld, schoolspullen, uniform, maar soms ook voor voedsel.
Jales medewerkers ter plaatse begeleiden de kinderen en bewaken de schoolresultaten van de kinderen en de daarmee samenhangende uitgaven.

Goed schoolresultaat
Een opleiding volgen doe je niet van de ene op de andere dag. Dat weet iedereen. Na een lagere school, volgt vaak een middelbare school en steeds vaker ook een universitaire opleiding. Ieder diploma is een prachtig resultaat. De kinderen en ouders zijn zich uitermate bewust van het feit dat ze in een unieke positie zitten, nu zij hulp van totaal vreemden krijgen. Uit de verhalen, die u ook kunt lezen in onze jaarlijkse nieuwsbrief, spreekt veel dankbaarheid voor uw financiële hulp. Zij willen daar graag een goed schoolresultaat tegenover stellen. Wij hopen dat u dat beloont met een meerjarige steun.

Schuiven naar boven