Eenmalige gift

Wilt u ons helpen, om welke reden dan ook, omdat u een extraatje heeft gekregen, iets te vieren heeft of gewoon omdat u iets goeds wil doen voor anderen in de wereld, dan kunt u ons helpen met een eenmalige gift.

Mensen in Nederland staan er om bekend. Oog voor de wereld en de mensen die daarin leven. Wij zetten ons graag in voor goede doelen, om hulp te bieden waar mensen dat nodig hebben. En ieder doet dat op zijn eigen manier. De één organiseert een actie op school, bij de sportvereniging of in het bedrijf. Een ander fietst naar de Noordkaap of loopt naar Santiago di Campostella, gesponsord door vrienden en familie. Of u viert een jubileum en vraagt de gasten een goed doel te steunen.

Fonds voor kleinschalige en kortlopende projecten 

Jales heeft een fonds dat we inzetten voor kleinschalige en kortlopende projecten. Algemene giften storten we in dit fonds. Begeleiders kunnen een beroep doen op dit fonds. Wanneer de nood hoog is, schrijven zij een projectvoorstel en beoordeelt Jales of het project in aanmerking komt voor steun.
Maar ook kan er een actie georganiseerd worden voor een specifiek doel. Jales kan u helpen bij uw actie. Wij kunnen met u een passend doel selecteren en u ondersteunen met de uitwerking van de actie, een voorbeeld is het verzorgen van PR-materiaal.

Het hoeft natuurlijk allemaal niet zo uitgebreid. De gemiddelde Nederlander doet zijn goede daden graag in alle bescheidenheid. Wij worden nog regelmatig blij verrast door mensen die ons spontaan een donatie doen, groot en klein! “Zoekt u maar een mooi doel uit, wij vertrouwen er op dat het goed terecht komt”. Daar worden we nog steeds even stil van.

Wilt u ons een eenmalige gift doen toekomen, dan kan dit via

ABN-AMRO NL05ABNA0446699632
ten name van Stichting Gezinsadoptie Jales
onder vermelding van “eenmalige gift”

Schuiven naar boven